Bloemwerk is emotie!

Mijn naam is Juanita van Dooremaal. Na het afronden van 6 jaar opleiding bloemsierkunst ben ik in 2006 gestart met JES Decorations. Mijn grote passie is het vertalen van ieders wens in passend, bijzonder en mooi bloemwerk, bloemwerk met emotie. In 2018 heb ik mijn bedrijfsnaam en huisstijl veranderd naar Bloemist Westland. Een ervaren bloemist met een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl passend bij het heden.

Bloemist Westland

Vanuit mijn atelier in Westland, vlakbij de bloemenveiling en lokale kwekers, maak ik bloemwerk op bestelling. Er wordt niet met voorraden gewerkt waardoor de producten altijd vers zijn. Kwaliteit staat op de eerste plaats. Daarnaast werk ik op locatie, bijvoorbeeld; een trouwlocatie, een corsoboot, verschillende beurzen of als freelance arrangeur in diverse bloemenwinkels.

Voor afscheids– of bruidsbloemwerk kan ik bij u thuis komen om in een vertrouwde omgeving alles op bloem, plant en decoratiegebied te bespreken.bloemist westland juanita van dooremaal

U kunt ook bij mij terecht voor de aankleding van een feest, kantoor, balie, showroom of beursstand. Evenals particuliere of bedrijfsabonnementen, workshops op locatie, beplanting in huis en kantoor.

Voor verdere informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Bloemrijke groet,

Juanita van Dooremaal