Bloemwerk en styling voor een volmaakte bruiloft

Een bruidsboeket hoort al bij de bruiloft sinds mensenheugenis. Door de eeuwen heen zijn er vele stijlen de revue gepasseerd waardoor we nu op een punt zijn aangekomen dat eigenlijk alles mogelijk is. Een klassiek bruidsboeket in druppelvorm, heel strak in biedermeier stijl of juist super modern, alles kan.

Natuurlijk hoort hier ook een passende corsage voor de bruidegom en de gasten bij. De bruidskinderen zullen het geweldig vinden om een klein boeketje te mogen dragen of een mandje met strooibloemetjes. Vaak wordt de bruidsauto, koets, fiets of motor ook rijkelijk versierd in passende sfeer.

Wanneer er in de kerk getrouwd wordt kan er gedacht worden aan iets subtiels tot aan een complete kerkversiering. Het is natuurlijk ook mogelijk om een passende bloemdecoratie te verzorgen op de trouw- of feestlocatie.Bloemist Westland voorbeeld bruidsbloemwerk bruidsboeket

Zoals u ziet is er veel mogelijk. Teveel om op te noemen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. In onze fotogalerij vindt u een aantal voorbeelden welke door ons gemaakt zijn.

Hier kunt u een checklist downloaden om u te helpen bij de mogelijkheden voor bloemwerk en decoraties bij de bruiloft.
Checklijst bloemwerk voor de bruiloft